Diari de lectura i aniversaris

25 de febr. 2014 1 comentaris
No ho hem celebrat perquè ens reservem pel 2015 però, dia amunt dia avall, tal dia com avui de fa 9 anys vam començar a llegir el Quixot en veu alta. Per tant, gairebé és el nostre aniversari. El nostre 9è aniversari.

Hem menjat bombons, això sí. Perquè avui teníem un parell d'aniversaris, un de molt especial. Ja sabeu els habituals d'aquest bloc i els qui seguiu les peripècies d'aquest grup de lectura en veu alta la debilitat que tinc per aquest grup de lectors. Doncs bé, avui, a més d'acabar amb la lectura dels contes de Pols de terrat de Joan Casas, hi hagut bombons de dos lectors -homes!- que formen part del 'nucli fundador' del grup: quan vam començar a llegir el Quixot el dimecres, 23 de febrer del 2004, ja hi éren!! (Un pel més joves, això sí. Tot i que no es nota gaire)
Llegint el Quixot, concentrats (2005)
Escoltant el Quixot, més concentrat encara (2005)
N'hi ha un, el Miquel, que avui fa els 79 i l'altre, el Leandre, que aquesta setmana fa els 93. Quina enveja!
I quin gust compartir al llarg de tants anys l'experiència de la lectura amb persones tan curioses com ells dos. El desig de saber motivat per la curiositat. El plaer de gaudir de la cultura. El gust de compartir-ho. La tria del coneixement. Encara hi són!

(Acabant 'Les mil i una nits'. Gairebé 2014)
Felicitats! 
I felicitem-nos!


1 comentaris :

 
PrestaShop themes