De vacances (1)

1 de jul. 2009 0 comentaris
De vacances. Vam acabar el curs abans de Sant Joan, com es preceptiu. Però el dia de la festa de fi de curs vam oferir la possibilitat de fer al llarg del mes de juliol una mena de "classes de repàs". I avui ho hem començat a fer.

Correcció lectora. Es tractava d'una activitat nova: llegir un petit fragment cadascú i fer-nos correccions, comentaris, valoracions,... En definitiva: saber per on fluixeja la nostra lectura en veu alta i mirar de millorar tot el possible.

L'assistència, més que mai, era voluntària i avui ha fet una calor enorme. Tot i així ens hem reunit vuit lectores i un servidor per tal de fer "correccions en veu alta". Hem triat dues lectures: un text sobre la importància de la lectura en veu alta i el llibre Seda. Cadascuna de les lectores ha llegit un fragment i el grup feia comentaris sobre com ha llegit i què podria millorar.

Cap de nosaltres és especialista en el tema, ni logopeda i per tant no sabem solucionar els problemes de dicció però el cert és que tothom ha sortit molt satisfet de l'experiment. Hi tornarem.

Salutacions. I des de la Biblioteca Tecla Sala una salutació als lectors del grup que són fora i hagin volgut saber com ens va als que encara som dins.
 
PrestaShop themes