De vacances (2)

8 de jul. 2009 0 comentaris
Vacances! Quines vacances?. Avui ens hem trobat catorze persones disposades a llegir en veu alta i a ser 'examinades' per la resta del grup. Catorze! No havíem quedat que estàvem de vacances?.

Repàs. Hem seguit el mateix esquema de la setmana passada. Lectura individual d'un fragment i comentaris del grup. No us penseu que som indulgents, no. Quedem ben repassats: que si massa monòton, que si una mica brusca, que t'has equivocat aquí, que no pronuncies bé la 'essa' o la 'de',... Val a dir que avui mateix hem apreciat, per part de lectores que van venir la setmana passada, alguna millora evident a l'hora d'atacar el text.

La Comèdia. Com ja sabeu tots els habituals d'aquest "diari de lectura", al setembre començarem a llegir La Divina Comèdia de Dante. No sabem si és per aquest motiu però darrerament veiem Dante per tot arreu: des del Tutto Dante de Roberto Benigni que es representarà a Madrid aquest estiu fins a la trilogia d'espectacles sobre la Comèdia d'en Roberto Castellucci al Festival Grec de Barcelona. Ens ho prendrem com un bon auguri.
 
PrestaShop themes