García Márquez en veu alta

23 d’abr. 2014 0 comentaris

Arbre genealògic de la família Buendía
Recordant !

La lectura en veu alta de Cien años de soledad va durar 20 sessions d'una hora -més una trobada amb els alumnes de batxillerat de l'Institut Mercè Rodoreda i el seu professor de literatura-, la del Relato de un náufrago, quatre i la de El coronel no tiene quien les escriba, tres.

Per ajudar a seguir la lectura de les aventures de Macondo, cada setmana vam anar penjant informació dels nous personatges i feiem créixer l'arbre genealògic que ens havia de servir fer distingir els diferents Aurelianos i José Arcadios Buendía.  

Per engrescar la gent a apuntar-se vam elaborar un díptic en el que anunciàvem un viatge de lectura i aventura a Colòmbia.

La ruta que seguirem és coneguda amb el nom de Cien años de soledad i va ser creada ara fa 40 anys pel famós explorador d’homes i dones Gabriel García Márquez.

El Grup de Lectura en Veu Alta,(LEVA) guiats pel ‘comandant’ Gabo, sobrevolarem la Colòmbia Real i conviurem dins la Colòmbia Màgica. Màgia i realitat, confoses i atractives, ens acompanyaran tot el viatge
.

 
PrestaShop themes