Diari de lectura. El quadern gris (20)

28 de febr. 2012 0 comentaris
Assistents: 22
Temps de lectura: 40 minuts (i 15 de video)
Temps: Bon dia (i ben encostipat)

De la lectura. Vint sessions amb "El quadern gris" de Josep Pla i estem a punt d'acabar l'any 1918. Avui hem llegit els dies 28 i 29 de novembre i 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 16 i 18 de desembre. 
Aprofitant que ens han posat una enorme pantalla a la sala de lectura hem volgut fer alguna cosa especial i hem vist un fragment de l'entrevista de Joaquín Soler Serrano a Josep Pla, al programa A fondo de TVE. Això era el 8 desembre de 1976 i Pla estava apunt de fer 80 anys. 



D'aniversari. Avui hem 'celebrat' -molt frugalment, són temps d'austeritat- dos aniversaris singulars: el del grup de lectura en veu alta i el del lector més gran del grup. El lector més gran del grup, en Leandre, mossèn Leandre, ha fet noranta un anys. Poca broma!
El grup, molt més jovenet, només n'ha fet set. I gràcies a la paciència i al saber fer de l'amic Pol Marzà, fa temps vam poder gravar i editar unes imatges del què fem i avui és bon dia per ensenyar-les


Set anys llegint en veu alta!! Setmanalment! No està gens malament. Poc que ens ho pensàvem!


Fundació Pla. A banda de llegir, mirar i felicitar-nos, avui també hem començat a posar fil a l'agulla a la visita que volem fer a la Fundació Pla. A veure si concretem aviat i cap al maig podem veure tots junts el petit país d'en Pla. Per anar mirant: Fundació Josep Pla.





 
PrestaShop themes