Diari de lectura...i festa. Divina Comèdia (20)

24 de febr. 2010 0 comentaris

1 festa. Una festa d'aniversari del grup de lectura com cal: amb regals, bona assistència, convidats especials, una dosi justa de lectura, conversa, bon ambient, alguna càmara per deixar testimoni, bunyols de quaresma i cava per brindar. Salut per tothom i endavant!

2 cants. Avui no hem llegit nosaltres, voliem celebrar els cinc anys d'existència del grup. Ara bé, també voliem que la lectura fos present a la festa i per aquest motiu hem convidat a la Sílvia Llorente, execel·lent narradora-lectora-actriu... , que ens ha llegit el primer cant de l'Infern i el vint-i-tres del Purgatori (que és el que ens tocava). Oh! Quin gust de sentir!


5 anys. 15o sessions. 10 llibres, diverses festes, trobades amb professors universitaris, traductors o estudiosos dels llibres que hem llegit.
















25
regals
. El grup no ha parat de créixer en número i en entusiasme. En aquests moments som 25 persones. Avui tots hem tingut regal: una caixeta que contenia el començament dels deu llibres que hem llegit, a més d'una bonica flor amb frase inclosa. El grup en sí és un regal per cada un dels seus components. Miracles de la lectura compartida.


Cuando uno encuentra la belleza es sumamente triste estar solo. És millor compartir.

 
PrestaShop themes