La lectura col·lectiva ha començat

25 de març 2005 0 comentaris
[Canal-h.net. 25/03/05]

Tot allò que volies saber sobre el Quixot i no sabies on buscar-ho.

La Tecla Sala edita una guia de recursos.

La Biblioteca Tecla Sala compta en el seu fons amb 12 versions diferents del Quixot. Entre elles es troba l’edició del IV Centenari realitzada per la Real Academia de la Lengua. O una versió en àrab. O una edició recopilada de la publicació de impremta de Tomás Gorchs de 1859.

Aquestes dades es troben recopilades en una guia de recursos realitzada per la Biblioteca Central Tecla Sala al voltant del Quixot, ara que es commemora el quart centenari de la publicació d’aquest clàssic de Miguel de Cervantes. La guia de lectura inclou, a banda de les diferents versions del Quixot presents a la biblioteca, tots aquells llibres que parlen de l’obra, les adaptacions infantils, els còmics, les revistes i els suplements.
La guia de lectura inclou també un apartat per totes aquelles edicions del Quixot que formen part del fons històric de Mossèn Homar i que han estat exposades a la biblioteca Central. De la mateixa manera, es recomanen un seguit d’adreces web relacionades amb el Quixot i el quart centenari.
Les biblioteques de L’Hospitalet realitzen enguany activitats al voltant d’aquesta obra de Cervantes. A més de xerrades i exposicions, la Tecla Sala va començar el 23 de febrer la lectura col·lectiva de la primera part de l’obra. Cada dimecres a partir de les 12 hores les persones que ho desitgin, i s’apuntin prèviament, poden llegir un capítol del Quixot.
 
PrestaShop themes