Shakespeare. El rei Lear

15 de gen. 2016 0 comentaris
Un cop celebrats els 10 anys i un cop rellegit el Quixot, el nostre primer llibre compartit en veu alta, la sensació és l'ha d'haver tancat una etapa. I, per aquest motiu, va arribar el moment de reflexionar una mica i prendre una gran decisió: ho deixem aquí -amb un bon sabor de boca- o seguim llegint junts?.

Podria haver desgast, com a lectors, també com a organitzadors. La lectura en veu alta té una periodicitat setmanal i això és estimulant i exigent alhora. Els recursos humans de la biblioteca són limitats, l'energia dels lectors també, les feines domèstiques dels bibliotecaris responsables de l'activitat són moltes, les de la majoria de lectores que venen al grup també.

Què fem? Votem? Votem! Resultat:
Seguim!!! 

Un cop repassades les nostres lectures anteriors per anar a la recerca d'un nou repte, hi ha un nom que se'ns va aparèixer en lletres grans:
Shakespeare

I la Fortuna ens va somriure, ens va posar al davant una història sensacional i a punt de ser representada.

El repte ha quedat formulat: anar al Teatre Lliure a veure l'obra de El rei Lear i llegir-ne la versió en català que va fer el traductor Joan Sellent. Serà el primer cop que llegirem teatre i serà el nostre primer Shakespeare. Vet aquí el repte!
 
PrestaShop themes