El camí retrobat i altres plaers minúsculs

1 de set. 2010 13 comentaris
Tot s'acaba i tot comença. I tant si l'espera se us ha fet curta com si se us ha fet llarga, el Grup de lectura en veu alta és a punt de recomençar la seva activitat. El minuciós viatge que vam fer el curs passat  per l'Infern, el Purgatori i el Pardís de Dante ja forma part del nostre equipatge literari i ara ens esperen nous itineraris lectors.

Preparant el "camino" de tornada

Efectivament, som a punt de retrobar-nos després de les vacances, com els bons amics. El dimecres 15 de setembre serem "amics retrobats". De moment, aquí em teniu: preparant el "camí"  de tornada en un lloc ideal, només em faltava una cervesseta per fer "el primer glop", sortosament tenia ben a prop aigua fresca que és un altre dels "plaers minúsculs" -o majúsculs- de la vida. Aigua fresca i un bon llibre, naturalment.


Concurs d'estiu. Falten quinze dies per començar les sessions de lectura en veu alta. Per anar-nos posant en situació abans que acabi l'estiu reprenem la bonica activitat del concurs d'estiu, a veure si hi ha participants animats.
En el text anterior hi ha els títols dels tres llibres que llegirem al llarg d'aquest trimestre. Si per casualitat algú es mira aquest bloc i vol provar d'encertar... Aquesta és la pregunta: Quins són els llibres que ens esperen aquest primer trimestre del curs  2010-2011?

13 comentaris :

  • Anònim ha dit...

    Per fí, feia dies que anava miran si habien noticies, i ves per on, han arribat. M´en alegro molt de veure que has passat un bon estiu en un bon lloc. Felicitats.

    Lo del concurs... es més dificil, suposo que et refereixes als "entrecomillats", pero no em sona a titol de llibre a no ser que siguin pistes o tipo "geroglific". jeje. Alguna pista?....

    Fins aviat, fins el 15.

    Montse Vergés

  • Anònim ha dit...

    Que ilusión encontraros, siempre os leo y nunca me he animado a entrar, pero después de tantos meses sin saber de vosotros me apetecía saludaros.

    Respecto al concurso coincido con Montserrat, los títulos de los libros deben ser los "entrecomillados". Y creo que el año pasado en Julio leimos un fragmento de "El primer glop".

    Un saludo para todos. Araceli.

  • Anònim ha dit...

    Qué bien Araceli, te has animado,me alegra leerte. No tengo ni idea de los títulos, pero prometo pensarlo, me pongo desde ahora mismo. jeje.
    Un saludo y hasta muy pronto.

    Montse Vergés

  • Grup de Lectura en Veu Alta ha dit...

    Araceli, il·lusió compartida pel retrobament. Justament ahir va passar en Leandre a saludar i a preguntar què i quan començavem a llegir.

    Abans de les vacances va venir a la biblioteca la Francesca, també vaig tenir notícies de la Montserrat Rodríguez a través de la Maria que la va anar a veure.

    Pel que fa al concurs, fins ara ningú ha dit encara cap títol, hi hagut aproximacions però cap encert. Vinga va! Com a mínim el primer llibre és bastant fàcil i la foto és una pista magnífica.

    Ànims,

    Carles

  • Anònim ha dit...

    Carles. Bon estiu!
    Ens agrada participar en concursos
    "sin afan de lucro" com el teu. Els títols poden ser:
    EL PRIMER GLOP DE CERVESA I ALTRES PLAERS, de Philip Delerm
    CAMINO, de Josemaria Escrivà
    L'AMIC RETROBAT-L'ULTIMA VISITA, de Fred Uhlman?
    El dia 15 ho aclarirem i vindrem preparats per iniciar les lectures, que ja en tenim ganes.

  • Carles Ferrer Sales ha dit...

    Ja anem una miuca més encarrilats, tot i que la resposta anterior m'ha posat els pels de punta durant un estona.

    Tot està més o menys encertat però a una de les respostes li cal una bona repassada.

    Però bé!. Anem molt bé!

    Per cert, la resposta anterior no ve firmada, si sou qui penso, crec que fins i tot esteu en condicions d'endevinar el lloc on està feta aquesta fotografia.

    Fins dimecres,

    Carles

  • Anònim ha dit...

    Qué dificil, si que he lleixit que els titols de "El primer glop..." i "L´amic...." son titols de llibres editats, encara que a mí no em sonen de res. Pero "Camino" desitjo i confio que no sigui el que penso, a mí també em posa els pels de punta pensar-ho. Bé ho descubrirem aviat.

    Fins dimecres 15

    Montse Vergés

  • Anònim ha dit...

    Compartim el vostre esverament i hom es pregunta si, enlloc de llegir a Monsenyor Escribà, l'escollit serà Javier Fesser?
    El prat, les edificacions del fons, el marge de pedra seca, ens fa pensar en el Pallars.
    Un espai així, descalç, amb bona lectura i a l'ombra. Que més és pot desitjar durant l'estiu? Hi ha plaers, però, que els tens ben merescuts.
    El nostre anonimat anteriors és fruit de la nostra incompetència amb Internet. Esperem millorar.
    Montserrat i Antoni

  • Grup de Lectura en Veu Alta ha dit...

    Quin ambientillo que hi ha aquesta setmana al bloc! Què bé!

    Recopilem informacions que ja heu encertat.
    Properes lectures:

    1.- El camino de ... Faltaria encertar l'autor, us deixo un dia més, dimecres penjaré una nova entrada al bloc.
    2.- L'amic retrobat de Fred Ulhman
    3.- El primer glop de cervesa i altres plaers minúsculs d'en Delern

    Pel que fa a la pregunta fora de concurs sobre el lloc de la foto, Antoni i Montserrat, aneu molt bé: és el Pallars. Estic segur que podeu filar més prim.

    Carles

  • Anònim ha dit...

    Ja ho tinc, crec, perque abans de marxar de vacances varem parlar de lleixir alguna cosa de Miguel Delibes, donat que había mort aquest any.
    El llibre es "El Camino"? diuen d´ell que es "una obra maestra de la narrativa contemporánea". Uff, quin descans. aquest sí.

    Quina perspectiva mesmaca ens espera...
    Fins aviat
    Montse Vergés

  • Anònim ha dit...

    Ben retrobats tots plegats.

    Ens hem retrasat un xic doncs fins dissabte no vam tornar de la darrera part de les vacances. Però ara ja estem en forma i comencem a expremer les cel.lules grises.

    Gairebé segur que d'entrada et refereixes a L'AMIC RETROBAT de Fred Uhlman. Després a EL PRIMER GLOP DE CERVESA I ALTRES PLAERS MINÚSCULS de Philippe Delerm.
    El que no tenim tan clar és el tercer que podria ser CAMI DE TORNADA de Isidre Martínez.

    I si no l'hem encertat ha estat un plaer tornar a trobar-vos a tots ni que sigui a la xarxa.

    I fins el dia 15 que ja triga massa a arribar.

    Miquel i Carme

 
PrestaShop themes