Nova temporada. Curs 2010-2011

15 de set. 2010 0 comentaris
Ja hem començat el nou curs, el 15 de setembre, com es feia abans. Avui tocava fer la presentació del grup i la presentació del primer trimestre del curs.

Grup. Primer, calia recordar que l'activitat principal del grup és la lectura en veu alta. Tothom ho té clar, és veritat, però el curs passat, a més de llegir, vam haver de dedicar molt de temps a explicar el que llegiem, per poder-ho entendre tot millor. Aquest curs està pensat per recuperar el plaer de la lectura en veu alta per sí sol i, en tot cas, opinar i fer tertúlia sobre allò que llegim, però no fer tanta classe.

Portem fins ara, com a grup, unes 170 sessions de lectura, per tant, al llarg d'aquest curs arribarem a les 200 sessions. El crit del grup ha estat unànim: Ho celebrarem!!. I tant! Això serà cap a la primavera.

Ara mateix, el grup és de 25 persones, a més del coordinador. Hem tingut dues baixes involuntàries -la salut no perdona- i hem incorporat dues persones noves: en Jaume i la Carme. Estem pendents d'una nova baixa -en aquest cas per qüestions de feina- per poder així incorporar l'última persona que està a la llista d'espera.

Curs. Tal com ja havíem anunciat, començarem el curs amb El camino de Delibes, hem deixat la porta oberta a llegir també Cinco horas con Mario si ens quedem amb ganes de més Delibes. Després llegirem un novel·la curta situada a Alemanya als anys 30, L'amic retrobat de Fred Uhlman, una petita joia, per molts una obra mestra. En aquest cas, també tindrem l'oportunitat de completar aquesta lectura amb L'anima valenta, el punt de vista que completa la història dels dos amics.

A banda d'això, queden pendents del temps dos llibrets més: El prmer glop de cervesa i Pedra de tartera.
El mes de desembre el dedicarem a fer un Taller de recitació amb l'actriu i narradora Sílvia Llorente.

De tot això hem parlat avui, de manera que ja no hem tingut temps de començar a llegir, això ha quedat pendent pel proper dimecres, dia en què coneixerem a Daniel, el mochuelo, un dels protagonistes de El camino, i les seves circumstàncies.
 
PrestaShop themes