Festa de final de trimestre. Nadal 2012

18 de des. 2012 3 comentaris

Bon dia, 'bon hora' i bona companyia Fa una any feiem la festa de final de trimestre enmig de la lectura de El quadern gris. Hi ha imatges i abunden les bones cares, el grup es manté, si fa o no fa, estable de gent, amb petits canvis. Enguany ens falla al grup la Joaquima -ai, la salut!-, també l'Angels -una de les lectores històriques-, la Teresa que ens ha faltat a les lectures però ha pogut venir a la festa -fantàstic!-, la Lali que ve a llegir no ha pogut venir a la festa, el Leandre tenia avui alguna 'iteuve' pendent, la Rosa un compromís familiar, ... Tot i així érem 22, entre elles, l'Elisabeth, una de les incorporacions més recent al grup, crec que li ha agradat. L'altra lectora nova, la Conchita, s'ho ha perdut per un compromís. 

En fi,... ens ho hem passat bé. Avui no hem llegit, hem brindat per la salut de tothom, hem repartit la postal de Nadal amb un arbre molt especial i, un any més, les manetes privilegiades de la Carme i el Miquel ens han regalat una nova i preciosa manualitat, i ja van... Hem pogut conversar tranquil·lament i hem anat menjant i bebent tot el que hi havia a taula. Què més vols?

Us deixo la crònica visual de la festa i...

Bones festes i bona lectura!! 

 


Bones vacances!!
Ens retrobem dimarts 15 de gener de 2013

3 comentaris :

  • Anònim ha dit...

    qué maques Carles, moltes gràcies, Bones Festes a tothom i ens veiem l´any que bé.

    Una abraçada

    Montse Vergés

  • Olga ha dit...

    Què guapos hem sortit tots!

    Encara que alguns de vosaltres de tant en tant us queixeu, sembla que els anys no vagin passant ... Serà per la bona lectura?!?

    Bones festes!

    Olga

  • Carles Ferrer Sales ha dit...

    Gràcies Montse. És fàcil treure "bones cares" si la gent està contenta.
    I sí Olga, Home, estic convençut que la bona lectura ajuda a que passin els anys i el grup mantingui el bon aspecte. La bona lectura, la lectura en veu alta i la lectura compartida. Tot ajuda.

    Carles

 
PrestaShop themes