Festa de final de curs. 2010-2011

14 de juny 2011 3 comentaris

Curs. Després de passar tot un any llegint un sol llibre: la Divina Comèdia, aquest curs hem fet lectures més curtes i variades: El camino de Delibes, El regalo de los Reyes Magos de O. Henry, L'amic retrobat i L'ànima valenta de Fred Uhlman i Cercamón de Lluís Racionero. Aquí teniu els merescuts diplomes, un per cada lector:

Festa. Al llarg de tota aquesta temporada hem fet trenta sessions de lectura en veu alta, a més de les dues sessions del "taller de poesia", avui tocava una altra cosa: menjar, beure i xerrar una estona.






Expectació. La fama d'aquestes festes ha arribat tant lluny que venen fotògrafs de tot arreu a deixar-ne constància. 
  
Grup. I aquí teniu el millor de tot: el grup. Només falten la Cinta, l'Araceli, la Teresa i la Lali. tot i així, fem prou goig.


Recordeu: Ens retrobem, passat l'estiu, el dimarts de 13 de setembre. Tenim una cita amb Josep Pla i el seu Quadern gris.

Bones vacances i bona lectura !!

3 comentaris :

  • Silvia Fernández ha dit...

    Bones vacances a tots els lectors i lectores d'aquest grup tan actiu! M'apunto el dia 13 al calendari i potser... qui sap... ni que sigui per escoltar... em deixaríeu una cadira? El Quadern gris sempre ha estat a la meva llista de "lectures pendents".

    Una abraçada!

  • Anònim ha dit...

    Marxem amb un bon sabor de boca. I amb el desig que tornem a veure'ns per seguir gaudint de la lectura en veu alta.

    Bon estiu a tothom.

    M.Vergés

  • Grup de Lectura en Veu Alta ha dit...

    Sílvia, perfecte! ja tens reservada la cadira pel dia 13, et farem una prova d'oidora, si la passes -que la passaràs- i vols continuar, seràs benvinguda, fins i tot, a fer de lectora. Per llegir no fem prova. N'hi ha prou amb està disposat.

    Montse, això del 'bon sabor de boca', deu ser pel bon menjar que vau portar dimarts passat, no? Bé, també pel fet d'acabar un nou curs amb lectures tan variades i estimulants.

    Bon estiu a tu també.

 
PrestaShop themes